Bewator Omnis

Lockit AS i Bergen har nå gleden av også kunne levere Siemens Bewator sitt komplette sikkerhetssystem. Bewator 2010 Omnis. Det integrerte sikkerhetssystemet Siemens Bewator 2010 Omnis

Siemens Bewator 2010 Omnis er et unikt integrert sikkerhetssystem.Med innbruddsalarm, adgangskontroll, kameraovervåking og branndeteksjon for offentlige og private virksomheter som skal ha full kontroll over sikkerheten.
I Siemens Bewator 2010 Omnis kan man ha sentral overvåking over en eller flere bygninger,med alle personrelaterte funksjoner i et og samme system.
Navnet Omnis er latin og betyr «alt» eller «alle». Det er et passende navn på et system som inneholder alle verktøy som kreves i et moderne security management system med muligheter for å overvåke, påvirke og følge opp alt som omhandler sikkerheten.
Les mere om Siemens Bewator 2010 Omnis under produkter.

Del på sosiale medier