Lockit gratulerer Ingunn med ny fingeravtrykklås

Nå vil aldri døren stå ulåst mer, og barna vil aldri miste nøklene igjen. Fingeravtrykklåsen låses automatisk når døren lukkes, da er man sikret mot uønsket besøk. Med Easy808G4 fra Hole Lås kan hver bruker velge om man vil bruke fingeravtrykk eller kode, eventuelt en kombinasjon av de to for ekstra sikkerhet, eller nøkler. Låsen kan lagre opptil 99 fingeravtrykk og 99 koder med inntil 10 siffer. Man kan enkelt opprette koder for håndverker og kattepasser, som slettes etter bruk. Automatisk låsfunksjon kan deaktiveres om man ønsker det og ved behov.

En investering i låssystem er en investering i fremtiden; høy sikkerhet, enkel betjening og ultimat trygghet. Systemets låsekasse har standard mål slik at den passer til de fleste norske dører, selv denne gamle døren fra 1926. Ta kontakt med oss for mer informasjon og tilbud.

Del på sosiale medier