Universitetsmuseet i Bergen

Statsbygg har rehabilitert sørfløyen ved Universitetsmuseet i Bergen.

Ein aula som skal bli den nye festsalen på Vestlandet. Åpnet offisielt onsdag 2. september 2015.

Aulaen har plass til ca. 400 personar og skal være ein festsal for Universitetet i Bergen og hele Vestlandet. Aulaen vil bli brukt til høytidlige seremonier, men kan også leies ut til konferanser og konserter.

Dorma automatikk levert fra Lockit AS

 

I tillegg til aulaen er en ny kafé med tilhørende fasiliteter på plass i sørfløyen.

– Vi er stolte av å overlevere en tidsriktig festsal for små og store anledninger på universitetet, samtidig som den restaurerte fløyen reflekterer opphavet til bygget frå 1898, sier byggherredirektør Synnøve Lyssand Sandberg i Statsbygg.

Entreprise: OBAS
Arkitekt: B+B Arkitekter
Byggeier: Universitetet I Bergen
Byggherre: Statsbygg

Del på sosiale medier